Zakelijke evenementen

“Een hele kerk voor jou en je gezelschap alleen: wat een rust, wat een luxe, wat een focus.”

Inspirerende vergaderlocatie Nijmegen

De serene sfeer in het kerkgebouw en de moderne stijlvolle inrichting met prachtige details zorgen voor de perfecte omstandigheden om te vergaderen, te trainen of te brainstormen. Het Witte Kerkje zorgt voor instant rust en prikkelt je creatieve geest. Een unieke vergaderlocatie met een ruime tuin in een groene omgeving, ideaal ook voor presentaties, een heisessie of teambuildingsdag. We bieden alle moderne, professionele faciliteiten zoals wifi, een HD scherm en geluidsinstallatie, maar ook de ‘old school’ flipover met stiften kunnen worden geregeld. De vergadertafel is geschikt voor 10 – 15 personen. Heb je een grotere groep? Geen probleem, in overleg zorgen wij voor bijvoorbeeld een carré – of theateropstelling. Zo is er plaats voor maximaal 25 personen.

Praktische vergaderlocatie

Je huurt het kerkje exclusief af en je parkeert er gratis. Er is plaats voor 10 auto’s. De bus vanaf station Nijmegen stopt om de hoek. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Wij zorgen voor goede koffie, thee, vers fruit en verfrissend holy water. Op de vergadertafel ligt er voor elke deelnemer een ‘personal bible for your thoughts’ en iets om mee te schrijven. Nu zijt wellekome!

vergaderruimte inclusief catering

Goede catering mag niet ontbreken en is belangrijk voor een succesvolle meeting. Onze chef maakt op verzoek een heerlijke lunch en/of een hemels diner. Na afloop van een geslaagde dag samen het glas heffen? Dat kan ook. Informeer naar de verschillende borrelarrangementen.

Maarten - Centralpoint Nijmegen:

In Het Witte Kerkje is niets te gek, aan alles is gedacht. Naast dat het een prachtige plek is, hebben wij heerlijk genoten van het diner.