Particuliere evenementen

“We breken het brood en vullen de kelken.”

Trouwlocatie | een onvergetelijk jawoord

Het is de combinatie van alle oude elementen, de intieme historische sfeer met het stijlvolle moderne interieur, die Het Witte Kerkje een heel bijzondere trouwlocatie maken. Een unieke plek in Nijmegen om elkaar het jawoord te geven. Op jullie mooiste dag is er in de kerk plaats voor ca. 60 gasten. Hiernaast biedt de ruime tuin ook nog allerlei extra mogelijkheden om er een droomhuwelijk van te maken. Iedere huwelijksceremonie is maatwerk, jullie bepalen. Willen jullie na het jawoord klinken met bubbels en oesters of proosten met bier en bitterballen? Alles kan! Ook de catering verzorgen wij voor jullie met liefde. Gaat jullie hart sneller kloppen van de trouwmogelijkheden in Het Witte Kerkje? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden en kom een keer sfeerproeven.

Foto- filmlocatie | om in te lijsten

Het Witte Kerkje is een plaatje en samen met de omliggende tuin een unieke locatie in Nijmegen voor het maken van prachtige opnames voor je (commerciële) productie. Eigenlijk behoeft het voor jouw fotoshoot of filmopname weinig toelichting. De authentieke details zoals het gewelven plafond, het prachtige glas-in-lood, het sereen wit en de smaakvolle, moderne inrichting springen direct in het oog. De foto’s zijn er dus al, je hoeft ze alleen nog maar te maken! We nodigen je dan ook van harte uit om het met eigen ogen en camera te komen bekijken.

Uitvaartdienst | afscheid in stijl

Een uitvaart of herdenkingsbijeenkomst is een emotionele gebeurtenis. Het Witte Kerkje is een prachtige locatie voor een uniek en intiem afscheid. Dit kan heel plechtig en sober of juist kleurrijk en uitbundig. Of, op elk denkbare variant hiertussen. Je krijgt bij ons alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Afsluiten met een traditionele koffietafel of een uitgebreide nabestaanden borrel? Ook de catering kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Informeer naar de mogelijkheden. Heb je specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een foto- of filmreportage of live muziek? We denken graag met je mee.

Praktisch:

Het Witte Kerkje is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor zo’n 10 auto’s. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid voor meer. De bus vanaf station Nijmegen stopt om de hoek. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.